Individualen dan z zeliščarjem

Individualen dan z zeliščarjem

240.00

Pridruži se mi na individualnem dnevu z zeliščarjem - ekskluzivnem dogodku za osebno podporo in navdih!

Kratek opis dogodka:
- Individualen dan z zeliščarjem je namenjen ljudem, ki si želijo izkušnje, znanja in nasvete na osebni ravni.
- Naš cilj je zagotoviti prilagojen pristop, ki bo ustrezal vašim potrebam, zato se bom osredotočila na odgovore na tvoja...

...več v opisu spodaj

 

Pridruži se mi na individualnem dnevu z zeliščarjem – ekskluzivnem dogodku za osebno podporo in navdih!

Kratek opis dogodka:
– Individualen dan z zeliščarjem je namenjen ljudem, ki si želijo izkušnje, znanja in nasvete na osebni ravni.
– Naš cilj je zagotoviti prilagojen pristop, ki bo ustrezal vašim potrebam, zato se bom osredotočila na odgovore na tvoja vprašanja, ogled zeliščnega vrta in kmetije ter skupno izdelavo izdelkov po tvoji želji.
– Imaš tudi priložnost za osebni posvet o določeni težavi, kjer ti bom pokazala tudi primerna zelišča in metode za izdelavo pripravkov.

Kaj lahko pričakuješ:
– Osebno pozornost: Tvoje potrebe in vprašanja bodo v središču pozornosti, saj si prizadevam zagotoviti prilagojen in individualen pristop.
– Osebni posvet: Če imaš določeno težavo ali razmišljaš o podobni dejavnosti, ti bom podala informacije iz prve roke ter pomagala najti ustrezne rešitve.
– Izkušnje v naravi: Druženje bo potekalo v sproščenem in prijetnem vzdušju neokrnjene narave, kjer bova lahko brezskrbno uživali v tvojem dnevu.

– Trajanje: 4 ure (termin po dogovoru).

Pridruži se nam na individualnem dnevu z zeliščarjem, kjer ti bom s svojim znanjem in izkušnjami nudila osebno podporo in ti pomagala raziskati svet zelišč na povsem nov način. Za več informacij me vedno lahko kontaktiraš. Se veselim, da ti bom lahko pomagala na tvoji poti do zdravja in dobrega počutja!

Optimized with PageSpeed Ninja