Plačilo, rezervacija in dostop

PLAČILO

V Šoli zelišč imaš na voljo več storitev.

Spletni seminarji se plačajo ob naročilu in sicer preko Paypal-a, Flik-a ali nakazila na bančni račun. Ko prejmem tvoje plačilo, ti v roku 48 ur (trudim se, da je to čimprej) podam dostop do zakupljenega seminarja. O vklopu dostopa te obvestim preko email-a.

Pri dogodkih imaš zagotovljeno mesto, ko te obvestim o prejetem plačilu in rezerviranem mestu preko emaila. Dogodek lahko plačaš preko Paypal-a, Flika ali bančnega nakazila.

Za skupine sprejemam naročila le preko kontaktnega obrazca ali telefona. Skupaj se dogovorimo za program, termin in način plačila. Skupino lahko zbere tudi vsak posameznik in ni pogoj, da so organizirani v društvo, zavod ipd. Račun potem izdam vsakemu posebej.

Ekskluzivni dogodek pa je posebna storitev, ki jo lahko naročiš in plačaš preko Paypal-a, Flika ali bančnega nakazila. Po plačilu se dogovorimo za termin.

REZERVACIJA

Za dogodke lahko najprej ustvariš rezervacijo. Vendar imaš mesto zagotovljeno le po prejemu potrditvenega maila. Povedano drugače – tudi če se rezerviraš in ne plačaš, te prosto mesto ne čaka. Kdor prej plača, prej melje 🙂

DOSTOP

Do zakupljenih seminarjev dostopaš preko svojega uporabniškega računa. V račun se prijaviš v desnem zgornjem kotu. Uporabniški račun se ustvari ob nakupu seminarja.

Ko se vpišeš v svoj račun, greš na spletna izobraževanja in izbereš zakupljen seminar. Tam te čakajo posnetki in dokumenti.

Optimized with PageSpeed Ninja